Om Evensen as

Evensen as ble etablert i 1996 og har således levert instrumenter og utstyr til det norske oppmålings- og
stikningsmarkedet i mer enn 26 år.

Evensen as er leverandør av spesialinstrumenter og utstyr til profesjonelle i bransjer som:
Entreprenør/maskinentreprenør, byggmester/tømrer, bygginstallasjon, stat/kommune, oppmålingsfirma, skogbruk, sportsklubber.

I 2005 flyttet vi inn i eget bygg på over 600 m2. Med over 30 års bransjeerfaring velger vi ut våre leverandører og produkter med omhu. Til beste for våre kunder!

Evensen as er direkteimportør fra en rekke fabrikker i hele verden. På denne måten slipper vi fordyrende mellomledd og kan derfor levere instrumenter og utstyr til lavere priser enn konkurrentene, eller instrumenter og utstyr med høyere kvalitet til samme pris

Evensen as er en FAGHANDLER og selger presisjonsinstrumenter! Alle instrumenter trenger jevnlig kontroll, ettersyn og kalibrering. Når du kjøper instrumenter, har du da tenkt over hvor og når instrumentet sist ble kontrollert/kalibrert? Var det før en lang sjøtransport fra Kina? Var det før en lang transport på trailer fra mellomeuropa? Hvilken trygghet har du for at instrumentet du kjøper holder fabrikkens spesifikasjoner? Har din leverandør i det hele tatt kompetanse og utstyr til å reparere/kalibrere det du ønsker å kjøpe? Evensen as kontrollerer/kalibrerer alle instrumenter før utsending!

Velkommen til oss!

 

Du finner oss her...


Tilbake...